Bostad när du pluggar

Du är garanterad bostad

Campus Roslagen exteriör

Campus Roslagen har sedan 2004 varit vår bas för våra utbildningar. Campus Roslagen ligger i det område som tidigare var förvarsregementet Lv3. Campusområdet är 3 km² stort och mycket uppskattat för sitt läge och sin vackra natur. På området finns samlings-lokaler, motionsspår, svampskog, fotbollsplan, tennisbana och en fin badplats i sjön Lommaren. Restaurang Culinar, Café Campus och nattklubb finns på området.

Bostadsgaranti
För att kunna erbjuda långväga studerande bästa möjliga förhållanden under studietiden valde vi Norrtälje som kursort, dels för de bra kommunikationerna men framför allt för den unika bostadsgarantin.

Alla som kommer in på en utbildning på Campus Roslagen garanteras en studentlägenhet på campusområdet om man så önskar. Lägenheterna är mycket fräscha och sköts av Campus Roslagen AB.

Campus Roslagen exteriör

Norrtälje - en nära stad

Till Norrtälje centrum är det ca 10 min gångavstånd från Campus.
Till Stockholms innerstad tar det ca 45 minuter med bekväma bussar med internetuppkoppling. I högtrafik avgår bussarna var 5:e minut och var 15:e minut i lågtrafik. Till Uppsala tar det ca 1 timme med buss och Arlanda ca 50 min med bil.

Norrtälje Optikcentrum - kurser: ögats anatomi
395 kr
Norrtälje Optikcentrum - kurser: justera bågar
395 kr
Norrtälje Optikcentrum - kurser: glastyper
395 kr