Frågor till utbildarna?

Har du frågor till våra lärare eller vill läsa lite mer om deras bakgrund och specialkompetenser så kan du göra det här. Alla lärare på Norrtälje OptikCentrum har en gedigen erfarenhet och utbildning.

Vi som utbildar

Christina Hultén

OPTIK

Utbildad ”Kvalificerad säljare för optikbranschen” genom Yrkeshögskolan är sedan 2019 en av lärarna på utbildningen hos oss i Norrtälje. Christina undervisar inom optik, optikteknik, anatomi och fysiologi. Christina är med och handleder i de praktiska övningarna på kursen för Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1.

Eva Lundmark

LEG. OPTIKER

Studerade till lärare på Yrkespedagogiska linjen på Lärarhögskolan 1981. Yrkeslärare på optikerutbildningen i Åkeshov, egenföretagare 1995-2016 och sedan 2017 lärare på Yrkeshögskoleutbildningen. Eva undervisar inom optik, optikteknik, anatomi och fysiologi.

Jemima

Jemima Härngren

OPTOMETRITEKNIKER

Utbildningskoordinator samt en av utbildarna sedan år 2008 och driver Norrtälje OptikCentrums distansutbildningar samt intensivkurser på uppdrag av företag, kedjor och leverantörer i branschen. Jemima är med och handleder i de praktiska övningarna i kursen Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1.

Annie Eriksson

VD

Utbildningsledare för Yrkeshögskolan, undervisar sedan år 2004 i optikteknik, försäljning och entreprenörskap. Annie är med och handleder i de praktiska övningarna i kursen Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1.

Anna Falk

LEG. OPTIKER

Medicinsk Magister i klinisk optometri, blir en av utbildarna på Yrkeshögskolan under 2020 och kommer att vara delaktig i att examinera kursdeltagarna på kursen Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1.