Vi som utbildar

Christina Hultén, utbildad ”Kvalificerad säljare för optikbranschen” genom Yrkeshögskolan är sedan 2019 en av lärarna på utbildningen hos oss i Norrtälje. Christina undervisar inom optik, optikteknik, anatomi och fysiologi. Christina är med och handleder i de praktiska övningarna på kursen för Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1.
Kontakta Christina

Eva Lundmark, Legitimerad Optiker. Studerade till lärare på Yrkespedagogiska linjen på Lärarhögskolan 1981. Yrkeslärare på optikerutbildningen i Åkeshov, egenföretagare 1995-2016 och sedan 2017 lärare på Yrkeshögskoleutbildningen. Eva undervisar inom optik, optikteknik, anatomi och fysiologi.
Kontakta Eva

Maja Román, Legitimerad Optiker, Medicinsk Magister i klinisk optometri, är en av utbildarna sedan 2009. Maja har framförallt föreläst om ögats anatomi, kontaktlinser och optometri på Yrkeshögskole-utbildningen. När det gäller utbildningen för Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1 är det Maja som håller i föreläsningen.
Kontakta Maja

Jemima Härngren, optometritekniker, utbildningskoordinator, är en av utbildarna sedan år 2008 och driver Norrtälje OptikCentrums distansutbildningar samt intensivkurser på uppdrag av företag, kedjor och leverantörer i branschen. Jemima är med och handleder i de praktiska övningarna i kursen Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1.
Kontakta Jemima

Annie Eriksson, VD och utbildningsledare för Yrkeshögskolan, undervisar sedan år 2004 i optikteknik, försäljning och entreprenörskap. Annie är med och handleder i de praktiska övningarna i kursen Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1.
Kontakta Annie

Anna Falk, Legitimerad Optiker, Medicinsk Magister i klinisk optometri, blir en av utbildarna på Yrkeshögskolan under 2020 och kommer att vara delaktig i att examinera kursdeltagarna på kursen Synprövning avseende körkortstillstånd för behörigheter i grupp 1.
Kontakta Anna

Norrtälje Optikcentrum klassrum föreläsning